Na de (voor mama en papa) minder leuke wandelingen met min of meer lastige kindjes, werd het vrijdag helemaal anders !
We gingen wandelen op Rye Beach… Papa wou nog flipflops hebben, dus reden we eerst naar een supercoole winkel: Cinnamon Rainbows. Flipflops hebben we niet alleen voor papa gevonden, ook Leen, Finn en Roos deelden in de prijzen. (En wat voor prijzen… slik… )
Nadien nog een 20-tal minuutjes rijden naar Rye, auto geparkeerd, en vertrokken. We hebben zo goed als 2 uur gewandeld, zonder enige commentaar !!! Van de ene kant naar de andere. Dat was nog eens een wandeling, waarschijnlijk durfden de kindjes niet meer te klagen nadat ze die schoenen hadden gekregen 🙂

Zaterdag was het groot feest ! Papa werd 41.
In de voormiddag zijn Leen en Finn met Papa, Bompi en Cameron gaan varen op de rivier in Exeter. Leen, Finn en Bompi met een motorbootje, papa en Cameron met de kano. Dat was superleuk ! … Totdat … de motor het begaf. Toen moest Bompi verder roeien. Maar na een paar keer terug proberen de motor te starten lukte het wel terug.
‘s Middags zijn we gaan eten in Bugaboos. Dat is een restaurant met een wel heel speciale inrichting. Aan de muren hangen veel foto’s, maar ook veel dierenhoofden, en sommige daarvan spreken echt ! Zoals Moxy the Moose en Bill the Buffalo.
Na de middag zijn mama en papa naar Downtown Exeter geweest, daar was het Exeter Independence Festival aan de gang. Ook heel tof ! De Britten en de Revolutionairen stonden weer tegenover elkaar. We hebben ook één van de 26 originele afdrukken van de Declaration of Independence kunnen bekijken, en een kladschrift van de Constitution.
‘s Avonds was er vuurwerk ! Zeer mooi, en we hadden een zeer goede plaats.

Zondag zijn mama en papa dan gaan kanovaren, want de dag ervoor moest ze thuisblijven om op Roos te passen. Superleuk!
We hebben schildpadden gezien, vissen, reigers en zelfs een beer. (of het zou ook een hond kunnen geweest zijn 🙂 )

Als alles goed gaat, gaan we (mama en papa) morgen voor 2 dagen wandelen in de bergen. Dat is dan weer voor een volgend verslagje.

De foto’s zijn aangevuld en staan nog altijd op dezelfde plaats:
2012.drubbel.be

Tot de volgende !
Ilse