En we zijn weer aan de andere kant van de wereld ! In Exeter, New Hampshire USA om precies te zijn.

Wat hebben we al allemaal gedaan ?

We zijn naar de zee geweest (waar ze de dag ervoor een haai hadden gezien 🙂 ), de kindjes zijn bosbessen en aardbeien gaan plukken met Bompi en Mimi, we zijn ook al een paar keer gaan wandelen, de eerste keer in de bergen naar Echo Lake en een paar dagen daarna naar de “wiebelende brug” aan de kust van Maine.

Ondanks dat het hier een stralend blauwe hemel is en 35° zijn we ook naar Chuck E. Cheese geweest, de super-mega-tastische binnenspeeltuin. Roos wilde niet meer mee naar huis, en vanaf dan is haar eerste vraag elke morgen als ze wakker wordt: “Gaan we vandaag naar chuckycheese”?

Uiteraard zijn we ook al gaan shoppen…. Leen vindt dat heel leuk, maar ook Roos wil elke winkel van binnen bekijken, vooral “meisjeswinkels” zoals zij het zegt, make-up en accessoirewinkels….

We zijn ook al gaan vissen met Bompi. Finn keek daar al maanden naar uit 🙂
Hij was heel goed in het werpen van de lijn, maar het duurde wel wat langer om een visje te vangen. Leen had er al enkele gevangen, maar Finn gaf de moed niet op.
Op het einde was de stand: Leen 6 visjes, Finn, Mama en bompi: 2 visjes en Papa 1 visje. Roos heeft ook meegevist, maar heeft het nogal vlug opgegeven.

Fotootjes van onze avonturen kan je hier bekijken: http:\\2012.drubbel.be

Vandaag (16 juli) gaan Finn en Papa naar de USS Albacore. Dat is een duikboot die met pensioen is en in Portsmouth ligt. Leen en Roos blijven bij Bompi in het zwembad, en Mama gaat kerstinkopen doen (goed op tijd, niet?)

Groetjes,
de Drubbels.